Om oss på SafetyPeople

 

Vi är en helhetsleverantör av personallösningar till säkerhetsbranschen.

Sedan 2005 har vi drivit ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag och ger oss nu in i en ny bransch där efterfrågan är mycket stor på kompetent personal. Fördelarna med att arbeta nischat är att vi lägger mycket tid på exakt den kompetensen som våra kunder söker. Vi får en stark kandidatbank på kort tid och har ofta möjligheter att hjälpa kandidaten vidare till ett annat uppdrag om det kandidaten har sökt i första hand inte visar sig vara helt rätt. Det är något personer som söker uppdrag genom oss ofta tycker är en väldigt stor fördel. Vi ser vikten av att det inte bara är våra kunder som ska vara nöjda med oss på SafetyPeople utan kandidatupplevelsen är en väldigt stor del av vårt jobb. Dels är vi representanter för den kund vi jobbar med och våra kandidater blir ofta också våra beställare i förlängningen – det går åt båda hållen.

 

 

Ny affärsområdeschef SafetyPeople

Långsiktighet och engagemang

Om du arbetar med oss kommer du snart märka att vi älskar utmaningar. Med ett stort driv och ett personligt engagemang jobbar vi alltid för att överträffa våra kunder förväntningar. Så utmana oss gärna!

Vi har exklusivt fokus på er

Våra kunder kan förvänta sig ett professionellt bemötande från kunniga rekryteringsspecialister som har tid och möjlighet att väl sätta sig in i branschens behov och utmaningar. Vi vet hur tidskrävande det är att hitta rätt person till rätt plats – speciellt när landet går på högvarv. När du anlitar SafetyPeople får du tillgång till vår kandidatbank och våra rekryterares nätverk  Vi arbetar med att hitta DIN personal måndag till fredag minst 8–17.

Det ökar våra chanser med stor marginal att lyckas hitta rätt person till er!

kollega-kontor

Vi som arbetar internt på SafetyPeople har delvis kunskap från branschen men har också en utbildningsbakgrund inom personal & arbetsliv. Vi har alla fokus på att vara bäst på att hitta rätt person till rätt uppdrag.

 

  • Vi har 3 kontor – Stockholm, Göteborg och Malmö. Men våra kunder och konsulter finns över hela landet!
  • Vi rekryterar och hyr ut personal till bolag som är verksamma inom säkerhetsbranschen men tillhandahåller kompetens inom alla områden – även de som inte är direkt kopplade till säkerhet.
  • Vi har personal både på arbetarsidan och tjänstemannasidan.
  • Vi ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har därmed kollektivavtal.

Har du några frågor eller funderingar?

Hör av dig till oss!

Kontakt